#81 Skattesagen 13 år efter - interview med Peter Loft om hans rolle i sagen.

#81 Skattesagen 13 år efter - interview med Peter Loft om hans rolle i sagen.
Skattesagen 13 år efter - interview med Peter Loft om hans rolle i sagen.

Dyk ned i de indre korridorer af magten med den tidligere departementschef Peter Loft, når han om fortæller om tiden omkring af mest betændte politiske sager i nyere dansk historie - Helle Thorning-Schmidts skattesag. I denne episode af Magtindsigt, løfter Loft sløret for hverdagens dynamikker i Skatteministeriet og afdækker de personlige og professionelle udfordringer, han stod over for under den tumultariske tid.

Loft deler sine erfaringer blandet andet med samspillet med daværende skatteminister Troels Lund Poulsen og hans særlige rådgiver Peter Arnfeldt, og naturligvis, den skæbnesvangre læk, der sendte rystelser gennem det politiske landskab.

Peter Loft

Hvordan holder man hovedet koldt, når skandaler brister? Hvad sker der bag lukkede døre, når presset fra offentligheden eskalerer? Og hvordan har disse begivenheder formet det offentlige embedsværk, vi kender i dag? Loft giver et sjældent indblik i embedsmandens verden og reflekterer over de lærdomme, der kan drages fra en karriere under konstant offentlig og politisk observation.

Listen on Apple Podcasts