Energi Danmark stryger ind på Fortune Global 500

Energi Danmark stryger ind på Fortune Global 500

Energi Danmark gør sin debut på Fortune Global 500-listen, hvor de nu rangerer som nummer 293 blandt verdens største virksomheder. På top 10 af denne prestigefyldte liste finder man giganter som Walmart, Saudi Aramco, Amazon og Shell.

Det er værd at bemærke, at Energi Danmark for nyligt har været i medieoverskrifterne på grund af en kontroversiel bonussag. Virksomheden opsagde tre af deres medarbejdere, da ejeren betragtede en aftale som en ugyldig bonusaftale. Trods denne udfordring fortsætter Energi Danmark med at gøre sig bemærket, nu på den globale scene.

Energi Danmark som har været i vælten pga. en obskur bonussag hvor de opsagde tre medarbejdere pga. ejeren anså aftalen som en ugyldig bonusaftale, gør sig nu også bemærket globalt med sin entre på Fortune Global 500 listen.

Global 500: See the full 2023 list
Via dette link kan du se Energi Danmarks placering

Det er det forbrugerejede Andel A.M.B.A. og Andel Energi A/S, som tilsammen ejer knap 64 % af Energi Danmark. Resten af virksomheden ejes af NRGi A.M.B.A. Som formand for bestyrelsen sidder Andels mangeårige direktør, adm. direktør Jesper Hjulmand, Andel. Han kan nu også tilføje titlen som bestyrelsesformand for et Fortune Global 500 selskab til sit CV.

Denne nyhed er leveret af Visby Media ApS. Husk kildeangivelse ved deling.